Kvällens Matchvärd – ICA Supermarket, 4 butiker i Luleå


Kvällens Matchvärd är inte en, de är fyra. Luleås ICA Supermarket-butiker i Gammelstad, Porsön, Hertsön och Luleå centrum ger sig in i semifinalfighten. Tom Andersson – arvinge till butiken i Gammelstad – utsåg Brandon Rozzell och Jonathan Person till bästa lirarna i vardera lag. Rozzell vaknade till på allvar i tredje perioden och hela laget följde efter.

Foto: Mattias Pettersson, BC Luleå

 

OM ICA SUPERMARKET

Den personliga mötesplatsen

En ICA Supermarket ligger sällan för långt bort. Det är butiken där du kan veckohandla, slå på stort eller bara fixa kvällens middag – alltid snabbt och enkelt!

Oavsett vardag eller fest hittar du det du behöver i en Supermarket-butik. Med ett spännande sortiment och smarta lösningar jobbar vi ständigt för att göra din dag lite enklare och lite godare. Vi i personalen finns alltid till hands.

Hitta till din Supermarket

 

Goda priser på utvalda varor

Vi ger dig varje vecka extra goda priser på massor av utvalda varor.

Vi vill alltid ge dig det bästa utbudet, både kvalitetsmässigt och för plånboken. Därför erbjuder vi varje vecka extra goda priser på massor av utvalda varor.

Du kan dessutom ta del av fler unika erbjudanden genom att bli bonuskund eller via våra veckobrev och appen ICA Handla.

Superklipp – sänkt pris med 25 %

Varje vecka erbjuder vi ett antal Superklipp – dessa varor är alltid nedsatta med minst 25%.

Push-erbjudande från appen ICA Handla

Genom att ladda ner appen ICA Handla och välja din favorit Supermarketbutik får du ett push-erbjudande varje vecka, direkt i mobilen.

Veckobrev fullt med inspiration

På din butiks hemsida kan du anmäla dig till vårt veckovisa mail fullt av inspiration, recepttips och veckans unika erbjudande.

Välj butik och se veckans erbjudanden

Få mer med ICA-kort

Har du ICA-kort får du dessutom bonus och ännu fler fina erbjudanden. Så missa inte att registrera alla dina köp när du handlar. Har du glömt kortet hemma går det precis lika bra att uppge ditt personnummer i kassan.

Ansök om ICA-kort

 

Lasse Mikkelsson
[email protected]
Dela på Facebook