Uppdatering och Champions League

Som många av Er redan vet så är BC Luleå i framkant i sitt lagbygge. Från att haft endast Anton Saks och Denzel Andersson på kontrakt inför kommande säsong så har nu följande spelare tillkommit:

Anton Kobylak, ‘Hökenson’ som efter Riksbasketgymnasiet drog till Jämtland Basket har nu återvänt till Luleå och skrivit på för BC Luleå.

Quinton Upshur, försvarsfantomen bland våra importer fortsätter med BC Luleå, liksom ‘Årets guard’ Brandon Rozzell. Vår tredje import Yannick Anzuluni kompletterar det hela med sin fortsättning också.

Tom Lidén, landslagsforwarden med stor internationell rutin blir kvar i BC Luleås linne.

Sju spelare helt klara för spel säsongen 2017/18, en säsong som även inkluderar spel i Champions League för BC Luleå. I morgon, tisdag 11 juli kommer lottningen av Champions league att ske i Geneve.

Lottningen/dragningen kommer att starta 14.00 och Ni kommer att kunna följa den live via BC Luleås Facebook-sida. På själva facebooksidan kommer det att komma ut ett inlägg några timmar innan sändningen, där det står ”Här kommer det att dyka upp en livesändning från lottningen” – med en knapp som ger sidans följare en möjlighet att bli påminda om livesändningen när den startar – ett sätt för FB-sidor att starta livesändningar med väl förberedda följare.

En spännande eftermiddag i morgon när BC Luleås motståndare kommer att presenteras. Vi kommer att inleda med kvalomgångar innan själva Champions League-turneringen börjar.

Lasse Mikkelsson
[email protected]
Dela på Facebook