fbpx

Vilka vi är
BC Luleå
Bastugatan 6-8, 97241, Luleå
0920-22 37 77
Organisationsnummer: 897000-6196
Vid integritetsfrågor, kontakta: Lars Mosesson, lars.mosesson@bclulea.se, +46 70-552 37 77

Vi är mån om att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddslagen GDPR. Lagen började gälla inom EU 25 maj 2018 och har ersatt den svenska personuppgiftslagen (PuL). Via externa tjänster samlar vi in data om hur du surfar på vår hemsida. Detta för att förbättra och analysera hur våra tjänster används, allt för att
skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig. Läs mer om dina rättigheter och vår policy nedan.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem
Cookie-filer
Denna webbplats använder bara cookies för korttidslagring av ej personrelaterad data.
Dessa cookies försvinner när webbläsaren stängs ned och används bara för att hjälpa till
med logistiken av själva sidan. Undantaget är Google Analytics (och Google Pixel) som
sparar cookies för att kunna analysera hur du rör dig på webbplatsen.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser
Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part
och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys
Denna sida använder sig av två externa tjänster för analys.

Google Analytics för att samla ihop information om hur våra besökare använder vår sida och våra tjänster. Google Analytics sparar en cookie på din dator och samlar in hur du rör dig på sidan. Detta hjälper oss att analysera hur vår sida och våra webbtjänster används. Informationen ligger till grund för de förbättringar som kommer i framtiden.

Facebook Pixel, som också sparar information om dig och dina surfvanor på vår hemsida. Den lagrade datan kopplas ihop med ditt Facebook-konto men tvättas innan vi ser den. Det innebär att vi inte har tillgång till exakt vad en enskild person har gjort på hemsidan, däremot har vi tillgång till hur olika segment har använt tjänsterna. Detta gör vi för att lättare kunna erbjuda våra tjänster till dem som besökt oss, samt för att hitta nya målgrupper med liknande rörelsemönster på internet.

Vilka vi delar dina data med
Vi delar inte ut din data till någon eller säljer den vidare men använder tredjepartsleverantörer för hosting och backup.

Hur länge vi behåller era uppgifter
Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data
Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Hur vi skyddar din information
Sidan har både backup av all data och ett avancerat antivirusskydd. Hemsidan uppdateras med jämna mellanrum för att minimera chanserna för datorintrång.

Vilka procedurer vi har för dataläckor
Vid allvarligare läckor görs en polisanmälan.

Bastugatan 6-8, 972 41 Luleå.
Öppettider, vardagar 09.00-16.00 (matchdagar 08.00-15.00)
0920-22 37 77