Kvällens matchvärd: Hotell Storforsen


Matchvärden Hotell Storforsen representerades av restaurangchefen Erika Hedman och delägaren Erik Lundström. De valde gemensamt Denzel Andersson och Aaron Anderson till matchens bästa spelare i vardera lag. Foto: Mattias Pettersson, BC Luleå

 

I semifinal nummer tre mellan BC Luleå och Södertälje Kings är det Hotell Storforsen som står som matchvärd. 

I kvällens match är det Hotell Storforsen som står som matchvärd, ett hotell som inte bara erbjuder boende utan även annat såsom exempelvis skoterturer och en helt makalös och Instagramvänlig utsikt.

Storforsen i Luleå är en både vacker och mäktig plats, speciellt när vårfloden dånar, absolut ljuvligast när naturen står i hödagar och mest mysig när löven skiftar färg från grönt till orangeat. Hotell Storforsen ligger beläget precis vid foten av forsen, så de fantastiska ströområdena är hotellets trädgård.

Själva hotellet är byggt i samklang med naturen, och har rena naturmaterial. Bergen värmer hotellet, och hotellets kyla hämtas från älvens botten. Vidare är det älvens vatten som används för att återvalda energi, här går med andra ord ekologi och högteknologi hand i hand.

143 stycken hotellrum finns, med sammanlagt 372 bäddar. Utöver det finns husvagnsplatser, stugor, servicehus, lekplats och grillplatser, samt 10 lokaler för konferenser.

Hotellet har även en relaxavdelning och en restaurang med helt fantastisk utsikt. Läs mer här.

 

Cecilia Sjöberg
[email protected]
Dela på Facebook