fbpx

Kvällens Matchvärd – Länsförsäkringar

DSCF8477

LF Norrbottens marknadsansvarige, Tomas Folkesson, delade ut priser till matchens lirare i respektive lag. Aleksa Solevic i Nässjö och hemmalagets Nikita Meshcharakou. Foto: Johan Sandström, BC Luleå.

 

Länsförsäkringar – LF Norrbotten är kvällens matchvärd, de är dessutom BC Luleås huvudsponsor sedan 5 år tillbaka.

Norrbotten. I vårt hjärta sedan 1848

Vi älskar Norrbotten och allt som hör Norrbotten till. Så är det bara. Sommarnätternas magiska ljus, de brandgula höstlöven, norrskenet och skidåkningen i vårsolens värmande strålar för att nämna några av de fantastiska saker som gjort att vi valt att leva här i norra delen av landet.

Vi som jobbar på Länsförsäkringar är alla norrbottningar, precis som du. Vi bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du.

Genom våra lokalkontor och ombud är vi det lokala alternativet som förstår och som finns nära till hands när det verkligen behövs. Och det var precis det som var tanken när vi startade verksamheten. För 166 år sedan. Vi har nu kontor i Luleå, Piteå och Arvidsjaur.

Du äger oss

Vi har aldrig haft, och kommer aldrig att ha några spekulativa aktieägare som kräver maximal avkastning. Vi är ett ömsesidigt lokalt bolag vilket innebär att det är du som kund som äger oss. Och precis som alla andra försäkringsbolag och banker delar vi ut vinsten i form av bonusar, våra hamnar dock inte i fickorna på företagsledningen utan stannar i vårt älskade Norrbotten i form av sänkta premier och förbättrade villkor för våra kunder.

LF Norrbotten
Box 937
971 28 Luleå
E-post: info@LFnorrbotten.se

Fler nyheter

Bastugatan 6-8, 972 41 Luleå.
Öppettider, vardagar 09.00-16.00 (matchdagar 08.00-15.00)
0920-22 37 77