fbpx

Presskonferens LF Basket – Solna Vikings

PKSolna

Vinnare och förlorare! En sammanbiten Peter Öqvist har vunnit mot Solna och en glad förlorare i Ray Ailus på presskonferensen. Foto: Lasse Mikkelsson, LF Basket

Rekord är till för att slås, och Solnas coach Ray Ailus insats på gårdagens presskonferens var rekordkort och kommer att bli svår att överträffa. Ray berömde Peter Öqvist och hans LF-lag.

”-LF gjorde en stark insats, en mycket bra match och sedan har de ju Alex Wesby.”

På frågan om vad som fanns att säga om hans eget lags insats i matchen var svaret kort och definitivt och sagt med ett leende.

”-Absolut ingenting.”

Peter Öqvist hade mer att säga och var självfallet glad som en vinare ska vara.

”-Jag är mycket nöjd med vinsten. Sett över 40 minuter gör vi det riktigt bra. Solna gör bra ifrån sig i high/low-spelet och det tog lång tid innan vi löste det.

-Jag är glad för många spelare som visar upp sig. Haukur Pálsson gör en väldigt stark insats i sitt försvarsspel från start till slut och det tog en stund innan han kom igång framåt. Haukur spelar ett tufft försvar på positionerna 1 till 4.

-Kino (Jaraun Burrows) har en fantastisk lina i kväl med 24 poäng, 9 returer och 7 assists.

-Jonathan Person gör det bra. Hans främsta uppgift är att få igång andra spelare och det gör han bra. Han kommer också att komma igång framåt mer vad det lider.”

Och här bryter Ray Ailus in och avslitar presskonferensen med:

”-Jonathan Person är den bästa pointguarden i svenska landslaget.

Fler nyheter

Bastugatan 6-8, 972 41 Luleå.
Öppettider, vardagar 09.00-16.00 (matchdagar 08.00-15.00)
0920-22 37 77