En i taget…

BC Luleås Yannick Anzuluni är i slutspelsform och showar stort under matchernas gång. Enbart han är värd entrépengarna! Foto: Johan Sandström, BC Luleå

Headcoach Peter Öqvist inför match 3 i semifinalserien:

-En i taget! Efter två riktigt väl genomförda matcher och två vinster, står vi nu inför uppgiften att försvara hemmaplanen tillsammans med Er igen!

-Senast nere i Uppsala klarade vi av att till stora delar repetera den starka defensiva insatsen från match ett. Sedan lyckades vi komma ut lite aggressivare i anfall och kunde sätta bättre tryck på Uppsala, när vi slår vår spelare i anfall blir det enklare för alla att hitta högprocentiga lägen.

-Yannick, Tom och Brandon hade stora matcher offensivt men precis alla i laget gör sina roller väldigt bra!

-Bredden i laget innebär att vi har flera spelare som kan kliva fram offensivt när lägen ges. Vi får se vilka det blir ikväll.

-Lyckas vi nå upp i samma defensiva klass som senast, vinner returtagningen runt egen korg och kämpar till oss 50-50 bollarna ger det oss ett bra läge. Vågar vi dessutom spela avslappnat i anfall samtidigt som Ni ger oss den sista energin från läktaren tror jag på vinst! All-in!

/Peter

 

BC Luleå hälsar publiken välkomna till ytterligare en stor basketfest i Luleå Energi Arena.

Basketligan

BC Luleå – Uppsala Basket, torsdag 20 april, uppkast 19.04.

BasketsverigeTV sänder matchen över webben och den hittar Ni här: Semifinal 3 BC Luleå – Uppsala Basket

 

Fler nyheter

Bastugatan 6-8, 972 41 Luleå.
Öppettider, vardagar 09.00-16.00 (matchdagar 08.00-15.00)
0920-22 37 77